Wifi

Om een stabiel en betrouwbaar netwerk op te bouwen voldoen de meeste standaard modems niet meer in het Nederlandse huishouden. Om deze reden heeft Smart Techniek een aantal producten in het assortiment om de klant volledig te ontlasten zodat het netwerk goed en stabiel is.

Deze producten zijn gekozen om twee probleempunten aan te pakken.

  • Ten eerste maakt Smart Techniek gebruik van de producten van Ubiquiti. Met behulp van deze schotels nemen we het wifi signaal van het modem over. Door de positionering van deze producten in woning of bedrijfspand kunnen we garanderen dat het signaal uitstekend en stabiel blijft.
  • Ten tweede is het mogelijk om de bezetting op het Wifi netwerk te onlasten door Devolo Powerline adapters te gebruiken. VIa deze adapters kan, zonder draad trekken, een vaste internet aansluiting gemaakt worden. 

Ubiqiuti Unifi

 

 Middels de Ubiquiti Unifi productlijn biedt Smart Techniek een reeks betrouwbare accespoints. Deze producten bieden een diversiteit aan eigenschappen die voor elke toepassing uniek zal zijn. Denk hierbij aan:

  • bereik,
  • aantal apparaten,
  • snelheid,
  • binnen/buiten montage.

    Smart Techniek adviseerd u graag voor de beste oplossing in uw situatie.

 

Devolo Powerline

 

Voor het aansluiten van smart-tv, spelconsole en andere netwerk-eindapparaten zijn de adapters voorzien van maximaal 3 LAN-aansluitingen. In plaats van uitgebreide bekabeling aan te leggen door de woonruimtes, gebruikt u uw LAN via het stopcontact van uw keuze. Zo sluit u de spelconsole, computer of tv flexibel aan met een netwerkkabel op het dichtstbijzijnde stopcontact.

Al naar gelang het aantal gebruikte eindapparaten kiest u voor de Powerline-adapter met 1 tot 3 LAN-aansluitingen. Daardoor is het mogelijk, smart-tv en spelconsole via dezelfde adapter op een stopcontact aan te sluiten. Computer, scanner en netwerkprinter sluit u in de Home Office allemaal aan op het thuisnetwerk. Ook bij meerdere aangesloten apparaten geniet u van een krachtig internet met constante snelheid.

 

Eenvoudige installatie op elk stopcontact

Uw snelle Powerline-netwerk via het stopcontact installeert u met weinig handelingen en zonder voorkennis. De dLAN® Powerline-adapters kunt u verkrijgen in de devolo shop in een verpakking van 2 stuks. Eén adapter wordt met de router verbonden, de andere plaatst u in de gewenste kamer in een willekeurig stopcontact. Daarna kunt u direct aan de slag en genieten van uw sterke internetsignaal. Alle Powerline-adapters zijn compatibel met elkaar, zodat u uw netwerk te allen tijde kunt uitbreiden met extra adapters.

 

Al naar gelang de toepassing kiest u uw devolo Powerline-adapter met snelheden tot 500, 600 of 1200 Mbps. Alle adapters zijn uitgerust met de innovatieve devolo PowerSave-techniek voor een minimaal energieverbruik. Dankzij de automatische encryptie bent u optimaal beveiligd tegen toegang door onbevoegden. Via de gratis dLAN® Cockpit software configureert u het thuisnetwerk comfortabel van achter uw computer en houdt u altijd de volledige controle over alle gebruikte apparaten.