De zekerheid van een goed werkend systeem

Veiligheid en zekerheid is van het grootste belang wanneer het gaat om jouw alarmsysteem, camerasysteem, toegangscontrole of je wifi/internet. Een onderhoudscontract van Smart Techniek kan ervoor zorgen dat jouw installatie altijd optimaal functioneert en dat geeft rust!

Met een onderhoudscontract voeren onze gekwalificeerde monteurs regelmatig onderhoud en inspecties uit zodat eventuele problemen tijdig worden opgespoord en opgelost. Hierdoor voorkom je storingen en defecten en blijft het systeem altijd in topconditie en voorzien van de bijpassende certificeringen.  

Bescherm dus jezelf, je werknemers en je eigendommen tegen onverwachte gebeurtenissen en minimaliseer het risico op brand, inbraak of cyberaanval: Sluit een onderhoudscontract af en geniet van een veilige en goed functionerende werkomgeving.  

Welke diensten bieden wij aan?

  • Jaarlijks onderhoud: alarminstallatie. Een alarminstallatie is er voor je veiligheid en om je huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak en/of brand. Om er zeker van te zijn dat de alarminstallatie naar wens blijft werken, adviseren wij om jaarlijks een onderhoud/controle te laten uitvoeren.
  • Basis meldkamer aansluiting. Alarmsysteem met meldkamer zorgt ervoor dat meldingen uit het alarmsysteem zoals inbraak, overval en brand worden doorgestuurd naar een meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
  • 4G back-up abonnement alarm. Met de 4G back-up alarm draait het alarmsysteem gewoon door tijdens een stroomstoring. Valt de hoofdverbinding uit, dan wordt automatisch overgeschakeld naar de 4G back-up verbinding.
  • Cloud verbinding: alarm / wifi. De cloud is een verzamelnaam voor het online opslaan en opvragen van data (bestanden zoals foto's, video's en tekstdocumenten). Dit betekent dat een computer, tablet of smartphone middels een internetverbinding contact maakt met een server die de data bezit en bewaakt. 
  • Online hulp, 10 sessies. Codes aanpassen, wijzigingen doorvoeren, camerabeelden opvragen, updates uitvoeren, hulp bij storing.
  • Jaarlijks onderhoud: camera / toegang / wifi. Preventief onderhoud, een essentieel onderdeel om jouw camera/toegang/ wifi up-to-date te houden. Het voorkomt dat er zwakke plekken ontstaan in de installatie.
  • Online wifi beheer. Online beheer plus updates, 2x per jaar.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.