Geheime camera's

Het bekrassen van auto's komt steeds meer voor en regelmatig worden wij benaderd door klanten die een oplossing zoeken om de dader van het vandalisme te pakken en de beschadigingen te stoppen.

In veel van de gevallen waar auto's worden bekrast is de dader iemand uit de buurt of een (oude) bekende. Doordat wij al enige jaren gespecialiseerd zijn in beveiligingsproducten zoals speciale camera's die onopvallend films kunnen maken van het bekrassen van uw auto.

Het installeren van een beveiligingscamera is een goede optie om het bekrassen van uw auto te stoppen. De goedkoopste oplossing hiervoor is om een goed zichtbare beveiligingscamera te bevestigen aan uw gevel die bij beweging de beelden opneemt. Buiten het afschrikkende effect dat de beveiligingscamera zal hebben wordt ook mocht er toch wat gebeurenbewijs vastgelegd door middel van video beelden. 

 

 

 In veel gevallen willen mensen waar op dit moment al de auto wordt bekrast liever geen zichtbare beveiligingscamera installeren, omdat hierdoor misschien wel het bekrassen van de auto stopt, maar hierdoor de dader niet meer kan worden achterhaald. Om toch video-opnames te krijgen van de dader zonder dat het opvalt, bieden wij verschillende onopvallende camera's aan die duidelijke beelden kunnen maken, mocht uw auto worden bekrast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale camouflagecamera in een boom of regenpijp te hangen, die wekenlang video's kan maken als er beweging is en dit alles op een interne batterij, zodat u geen snoeren hoeft te trekken. Onderstaand geven wij enkele voorbeelden van camera's die op de auto kunnen worden gericht of in de auto kunnen worden gebouwd.

Anti-vandalisme camera's op de auto gericht:
- Box camera set + raambevestiging
- Stand-alone camouflage camera
- Stand-alone camouflage camera + e-mail alert
- Pinhole spycamera set
- Mini camera met onzichtbare IR leds
- Bouwlamp spycamera

 

Onopvallende camera’s om in de auto te plaatsen:
- HD auto videocamera
- Blackbox stealth camera
- Tissue box spycamera
- Blackbox mini camera

Bij het plaatsen van camera's die buiten uw auto ook de openbare weg filmen dient u er rekening mee te houden dat de gemaakte video's niet zomaar gebruikt kunnen worden als bewijs. Wij raden hiervoor aan een goede advocaat in de arm te nemen, voordat u stappen onderneemt, zodat het door u verkregen bewijs van het bekrassen van uw auto wel juridische waarde heeft.

 

Ondanks dat deze Pinhole camera Starlight gespecificeerd is, is het nachtbeeld niet vergelijkbaar met een Starlight Dome of Bullet. Door de kleine lens valt er weinig licht in de camera waardoor het beeld donkerder is in vergelijking met andere Starlight modellen. Desondanks geeft deze camera een mooi beeld weer in de avond/nacht met bijverlichting.