Geheime camera's

Het bekrassen van auto's komt steeds meer voor en regelmatig worden wij benaderd door klanten die een oplossing zoeken om de dader van het vandalisme te pakken en de beschadigingen te stoppen.

In veel van de gevallen waar auto's worden bekrast is de dader iemand uit de buurt of een (oude) bekende. Doordat wij al enige jaren gespecialiseerd zijn in beveiligingsproducten zoals speciale camera's die onopvallend films kunnen maken van het bekrassen van uw auto.

Het installeren van een beveiligingscamera is een goede optie om het bekrassen van uw auto te stoppen. De goedkoopste oplossing hiervoor is om een goed zichtbare beveiligingscamera te bevestigen aan uw gevel die bij beweging de beelden opneemt. Buiten het afschrikkende effect dat de beveiligingscamera zal hebben wordt ook mocht er toch wat gebeurenbewijs vastgelegd door middel van video beelden. 

 

 In veel gevallen willen mensen waar op dit moment al de auto wordt bekrast liever geen zichtbare beveiligingscamera installeren, omdat hierdoor misschien wel het bekrassen van de auto stopt, maar hierdoor de dader niet meer kan worden achterhaald. Om toch video-opnames te krijgen van de dader zonder dat het opvalt, bieden wij verschillende onopvallende camera's aan die duidelijke beelden kunnen maken, mocht uw auto worden bekrast.

 

Bij het plaatsen van camera's die buiten de openbare weg filmen dient u er rekening mee te houden dat de gemaakte video's niet zomaar gebruikt kunnen worden als bewijs. Wij raden hiervoor aan een goede advocaat in de arm te nemen, voordat u stappen onderneemt, zodat het door u verkregen bewijs van het bekrassen van uw auto wel juridische waarde heeft.