Wie zijn wij

 • André Dieterman, eigenaar van Smart Techniek & Automatisering heeft met zijn 20 jaar ervaring in elektrotechniek, beveiligingstechniek, audiovisuele techniek, toegangstechniek en domotica zeer veel bagage in huis op het gebeid van installatietechniek. 

 • Rick van Bruchem, mede-eigenaar van Smart Techniek & Automatisering heeft als duizendpoot jarenlang ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden, zoals standbouw, koeltechnische installaties, elektrotechniek en toegangstechniek.

Het bundelen van hun krachten en ervaring levert een frisse kijk op ingewikkelde technische vraagstukken op. Smart Techniek & Automatisering is dan ook klaar voor elke uitdaging!

Missie

Smart Techniek & Automatisering wil de automatisering en beveiliging van woningen en bedrijfspanden toegankelijk maken voor iedereen in Nederland.

Visie

Smart Techniek & Automatisering wil in nauwe samenwerking met particulieren, installateurs en bedrijven op maat gemaakte oplossingen op het gebied van beveiliging en verlichting creëren.

Producten

Smart Techniek heeft gekozen om te werken met vaste merken en leveranciers. Om specialistisch te kunnen toespitsen op de kwaliteiten van de systemen is het een must om geen wildgroei van producten aan te bieden. Hieronder een opsomming met producten waar wij voor staan, service kunnen bieden en garantie op kunnen verlenen.

 

 • Alarm: Alphatronics

  Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelt en produceert Alphatronics oplossingen op het gebied van inbraakdetectie. Onze AlphaVision inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door onze eigen ontwikkeling sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van uw klanten.

 • Camera & Video intercom: Dahua

  Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. is een toonaangevende leverancier van oplossingen in de wereldwijde videobewakingsindustrie. Met ongeveer 11.000 werknemers over de hele wereld worden Dahua-oplossingen, -producten en -services gebruikt in meer dan 160 landen en regio's. Dahua heeft 35 dochterondernemingen over de hele wereld, waaronder Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Oceanië, Afrika, enz. Met de bewakingsoplossingen levert Dahua ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit.

  Dahua streeft ernaar haar producten van de hoogste kwaliteit te voorzien van de nieuwste technologieën om eindgebruikers in staat te stellen hun bedrijf succesvol uit te voeren. In 2001 werd Dahua het eerste bedrijf in China dat een 8-kanaals real-time ingebedde digitale videorecorder lanceerde. Sindsdien is het bedrijf blijven investeren in het opbouwen van sterke R & D-capaciteiten voor nieuwe technologie en innovatie.
 • Intercom: Comelit

  Comelit Group SpA, opgericht in 1956, is een wereldspeler, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van systemen voor video-deurintercom, camerabewaking, inbraakbeveiliging, huisautomatisering, toegangscontrole en brandbeveiliging. De internationale oriëntatie is sterk in de genen van Comelit aanwezig. Oorspronkelijk opgericht in Val Seriana, waar zich nog steeds de hoofdvestiging bevindt, heeft Comelit nu verschillende eigen vestigingen en ontwikkelcentra over de gehele wereld.

 • Domotica: Rako Controls

  Rako Controls biedt alle voordelen van een geavanceerd lichtregelsysteem zonder de noodzaak om bedrading aan te passen en kan gebruikt worden in alle elektrische installaties. In renovatieprojecten wordt vaak gekozen voor draadloze lichtregelsystemen, vanwege de kostenbesparing op herbekabeling. De draadloze modules zijn geschikt voor alle soorten verlichting, van gloeilampen, halogeen en TL tot de nieuwste generatie LED's. Een eenvoudige aansluiting naar een draadloze router biedt de mogelijkheid om via Wi-Fi de verlichting door middel van de smartphone te besturen. 

 • Toegangscontrole: Salto Systems

  Door voortdurende innovatie en ontwikkeling zorgde SALTO voor een ommekeer in toegangscontrole over de hele wereld, in sectoren waar veiligheid van cruciaal belang is, van kantoor- en overheidsgebouwen, tot allerlei toepassingen in de zorg, het onderwijs, in hotels en luchthavens. Vandaag de dag heeft SALTO naast het hoofdkantoor in Oiartzun, nu 24 eigen kantoren wereldwijd. De toegangscontrole oplossingen van SALTO bevinden zich in meer dan 90 landen op meer dan 2 miljoen deuren.

Certificering

Smart Techniek is gecertificeerd door het VEB Nederland. Deze branche organisatie eist van zijn leden de hoogst mogelijk kwaliteit te leveren en stelt hiervoor hoge eisen. Dit om de kwaliteit van uw alarmsysteem op nummer 1 te zetten.

De VEB, de grootste branche organisatie voor beveiligingsbedrijven:
De VEB is een organisatie waarbij ruim  600 beveiligingsbedrijven zijn aangesloten. De VEB staat klaar als het gaat om informatie verstrekking over bijvoorbeeld beveiligingsvraagstukken, bedrijfsvoering of regelgeving..

Vraagbaak:
De VEB stelt zich niet alleen beschikbaar als vraagbaak voor haar leden en de verzekeraars, maar ook voor consumenten (particulier en bedrijf), de pers, politie, overheid en andere geïnteresseerden.