Bedienpanelen

Er is een aantal mogelijkheden om uw alarmsysteem te bedienen. De meest bekende is het bedienpaneel. U hebt van het installatiebedrijf een code gekregen waarmee u uw pand kunt betreden en die u ook kunt gebruiken als u het pand weer verlaat en het wil beveiligen voor ongewenste gasten.

Een iets minder bekende is de mogelijkheid van een bedienpaneel met de proximity tag. Met deze tag kunt u het  bedieningspaneel van uw alarmsysteem in- en uitschakelen. De proximity tag maakt het mogelijk om zonder code makkelijk het bedieningspaneel van uw alarmsysteem te bedienen. Doordat de proximity tag als sleutelhanger kan dienen, heeft u hem altijd makkelijk bij de hand. 

App

Buiten de hardware voor het bedienen van het alarmsysteem is het ook mogelijk om het systeem te bedienen via de mySmartControl app.  

Met de mySmartControl app kan het alarmsysteem op afstand bediend worden. Uiteraard kan het systeem met de app in- of uitgeschakeld worden. Maar daarnaast is het ook mogelijk om een (defecte) detector te overbruggen. Zo kan het alarmsysteem toch ingeschakeld worden. Een handeling die op het traditionele keypad bijna niet gebruikt wordt maar nu in een handomdraai beschikbaar is.

De status van het complete systeem en de individuele detectoren is real-time beschikbaar. Uiteraard ontvangt u een bericht (push) op de smartphone in geval van een alarm.

Met mySmartControl heeft u uw alarmsysteem altijd binnen handbereik, waar ook ter wereld!