Smart Alarm

Bij Smart Alarm draait alles om uw gemoedsrust. We begrijpen dat niets boven een veilig gevoel gaat wanneer u uw huis of bedrijfspand verlaat. Daarom bieden wij geavanceerde en toekomstbestendige beveiligingsoplossingen die u helpen uw kostbaarheden te beschermen en uw gemoedsrust te waarborgen.

Hoe werkt het?

Een alarmsysteem is als een betrouwbare wachter, die ongenode gasten detecteert voordat ze zelfs maar een stap binnen kunnen zetten. Bij een mogelijke inbraakpoging wordt er onmiddellijk actie ondernomen. Dit gebeurt onder andere via luide sirenes, knipperende lichten en directe meldingen naar uw telefoon of naar een meldkamer. Ons systeem bestaat uit geavanceerde detectoren zoals bewegingssensoren, glasbreukmelders en rookmelders, en alarmen zoals felle lichten en sirenes. We installeren en onderhouden het systeem zorgvuldig, zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen of weg kunt gaan.

Bedraad of draadloos?

Bij Smart Alarm bieden we een scala aan opties, waaronder bedrade en draadloze alarmsystemen, zodat u de beste keuze kunt maken die bij uw behoeften past.

Onze bedrade systemen, zoals die van Alphatronics UNii, zijn ideaal voor een meer permanente installatie. Ze bieden een robuuste en betrouwbare oplossing, waarbij alle componenten met elkaar verbonden zijn via kabels. Dit zorgt voor een stabiele verbinding en minimale kans op storingen.

Voor wie op zoek is naar flexibiliteit en eenvoudige installatie, bieden we draadloze systemen aan, zoals die van Ajax Systems. Deze systemen maken gebruik van draadloze communicatie tussen de verschillende componenten, waardoor ze snel en gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd zonder gedoe met kabels. Dit maakt ze ideaal voor situaties waarin bedrading niet praktisch is of waarin flexibiliteit belangrijk is.

Of u nu kiest voor een bedraad of draadloos systeem, bij Smart Alarm zorgen we ervoor dat u kunt genieten van maximale veiligheid en gemoedsrust.

Ajax Systems keypad close up Alphatronics Unii Keypad

Onderhoud en service

Met ons onderhoudscontract nemen we regelmatig contact met u op voor een grondige inspectie van uw systeem. We streven ernaar om eventuele storingen of valse alarmen tot een minimum te beperken en bieden 24/7 ondersteuning voor het geval er toch iets misgaat. Meer informatie over onze servicediensten vindt u hier.

Bescherm uw thuis of bedrijf met Smart Alarm. Neem vandaag nog contact met ons op voor een advies op maat.