Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven

De Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) is dé toonaangevende organisatie voor beveiligingsbedrijven in Nederland. Smart Techniek is een erkend lid van de VEB en voldoet aan de strenge eisen en normen van deze vereniging.

Om lid te worden en te blijven, moeten beveiligingsinstallateurs aan specifieke voorwaarden voldoen, zoals het bezitten van vakdiploma’s en het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag voor alle medewerkers. Ook moeten hun processen aansluiten bij het VEB-handboek.

Het VEB-handboek bevat richtlijnen voor installaties en kwaliteitsnormen. Het VEB-certificaat, dat hiermee samenhangt, garandeert de kwaliteit van de installaties en wordt erkend door het Verbond van Verzekeraars.

Smart Techniek ondergaat jaarlijks een strenge audit, waarin de kwaliteit van hun installaties en de naleving van het VEB-handboek worden gecontroleerd. Het succes van deze audits toont onze inzet voor kwaliteit en professionaliteit.

Als klant van Smart Techniek kunt u erop vertrouwen dat u te maken heeft met een gecertificeerd en professioneel bedrijf dat hoogwaardige beveiligingsoplossingen biedt.